Reference: 6362
Address / Adres: Laurierstraat 63, 1016 PJ, Amsterdam
Area: Jordaan
Price / Prijs: € 1.250.000 kosten koper
Available from / Beschiknaar: now / per direct
Bedrooms / Slaapkamers: 4
Bathrooms / badkamers : 2
Toilets / Toiletten: 1
Surface / Oppervlakte: 152 m²
Outside terraced garden / Buiten terras: 50 m²
Number of floors / Aantal verdiepingen: 1
Floor / Verdieping: ground floor
Soil / Grond: full owner ship / eigen grond

INTRODUCTIE

Gelegen in de gezellige volksbuurt Jordaan, ligt dit prachtige en ruime 6 Kamer appartement. Het is gelegen op de begane grond en volledig gelijkvloers, dus u hoeft nooit meer trappen te lopen. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 152 m², en geniet van een ruime patio/tuin achterin de woning van circa 32 m². Het pand is gebouwd rond 1899 en het appartement is volledig gerenoveerd in 2004. Er zijn maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers.

LAY-OUT

KANTOOR (VOORKANT): Bij binnenkomst treffen we een ruimte aan die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als kantoor. Je hebt vrij uitzicht over de Laurierstraat.

GANGPAD: Het gangpad loopt over het midden van de woning helemaal naar achter waar zich het woongedeelte bevindt.

GARDEROBE & OPBERGKAST (RECHTS): Allereerst treffen we rechts de garderobe aan. Hierachter vinden we nog een handige opbergkast.

SLAAPKAMER 1 & BADKAMER (LINKS): Tegenover bevindt zich een slaapkamer met een eigen badkamer, met een douche en de wasmachine.

SLAAPKAMER 2 (LINKS): De perfecte kinderslaapkamer.

SLAAPKAMER 3 (LINKS): Deze kinderslaapkamer heeft twee ramen met natuurlicht.

TOILET (RECHTS): Er is een apart toilet met wastafel.

BADKAMER (RECHTS): De hoofdbadkamer is voorzien van een badkuip, een aparte douche en een dubbele wastafel.

HOOFDSLAAPKAMER 4 (RECHTS): De hoofdslaapkamer is ruim en heeft inbouwkasten.

WOONKAMER & EETKEUKEN (AANBOUW): De woonkamer en eetkeuken is een feest om in te zijn. Het is ruim en de keuken is ruim met alle inbouwapparatuur (inductie kookplaat, vaatwasser, combi-oven). Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de patio/tuin. Er is bergruimte voor tuinmaterialen.

LOCATIE: De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

BIJZONDERHEDEN
- 152m2 woonoppervlakte gelijkvloers midden in de Jordaan;
- Eigen grond;
- Vier slaapkamers, twee badkamers;
- Heerlijke patio/tuin aangrenzend aan de woonkamer;
- Levering kan snel.

OEI HOUSING
Deze informatie is door Oei Housing met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.