Reference: 6280
Area: Bos en Lommer
Street: Bos en Lommerweg 6-1
Price: € 290.000 kosten koper
Status: VERKOCHT / SOLD
Bedrooms: 3
Bathrooms: 1 (shower)
Floor surface: 50 m2
Floor: 1st

DE WONING
Dit appartement is vijf jaar geleden gerenoveerd, en is sindsdien verhuurd geweest. Over de gehele vloer in de woning bevindt zich laminaat. De keuken is casco. De badkamer is voorzien van nieuwe tegels en is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De keuken is voorzien van een wasmachine aansluiting. De woonkamer kijkt uit over de Bos en Lommerweg (oost). Naast de woonkamer bevindt zicht een kamer. Achterin de woning bevindt zich de hoofdslaapkamer, en er is nog een vierde kamer. De keuken (casco) bevindt zich tussen de slaapkamers. Vanuit alle vertrekken achterin de woning is er toegang tot het balkon (west). De woning is voorzien van dubbele beglazing en er bevinden zich dubbele sloten op alle deuren. Er is een intercom. Een aparte privé berging bevindt zich in de kelder.

OMGEVING
Het appartement is gelegen naar het Westerpark en Sloterdijk station en zakencentrum en de ringweg A10. Amsterdam West is populair en dat is niet voor niets. Je woont hier vlakbij het centrum en hebt op steenworp afstand leuke winkels, supermarkten, de Ten Katemarkt en De Hallen. De Bos en Lommerweg bevindt zich nabij de Rijpgracht en Admiraal de Ruijterweg. Het Westerpark, het Erasmus Park en het Rembrandtpark zijn allen op enkele minuten afstand van het appartement gelegen en bieden de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. Ook gezellige cafés en leuke restaurants zijn er volop in de directe omgeving. Voor goed eten en drinken kom je in de buurt niets tekort. De buurt is ook populair bij gezinnen door de vele dagverblijven en basisscholen op loopafstand. Met vijf minuten fietsen ben je bovendien in de Jordaan en binnen tien minuten sta je op de Dam in hartje Amsterdam! Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ring A10, met al zijn uitvalswegen. Daarnaast is het appartement met de tram en de bus om de hoek uitstekend op het openbaar vervoer aangesloten. Kortom, comfortabel wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

- Erfpacht afgekocht tot 15 September 2056 - appartement is volledig gerenoveerd in 2015
- Casco keuken
- Laminaatvloer
- Woonkamer orientatie Oost
- Balkon orientatie West
- Dubbele beglazing
- CV-installatie: 2015

THE APARTMENT
This apartment was renovated five years ago and has been rented out ever since. Laminate is spread over the entire floor in the apartment. The kitchen is empty. The bathroom has new tiles and is equipped with a shower, toilet, and sink. The kitchen is equipped with a washing machine connection. The living room overlooks the Bos en Lommerweg (east). There is a room next to the living room. In the back of the house is the master bedroom, and there is a fourth room. The kitchen (empty) is located between the bedrooms. From all rooms at the back of the apartment, there is access to the balcony (west). The house has double glazing and there are double locks on all doors. There is an intercom. A separate private storage room is located in the basement.

SURROUNDINGS
The apartment is located next to the Westerpark and Sloterdijk station, business center and Ringway A10. Amsterdam West is popular for good reason. You live here close to the center and have great shops, supermarkets, the Ten Katemarkt and De Hallen. The Bos en Lommerweg is located near the Rijpgracht and Admiraal de Ruijterweg. The Westerpark, the Erasmus Park, and the Rembrandtpark are all located a few minutes away from the apartment and offer the opportunity to relax. There are also plenty of cozy cafes and nice restaurants in the neighborhood. The neighborhood is also popular with families due to the many daycare centers and primary schools within walking distance. In only five minutes by bike, you are also in the Jordaan and within ten minutes you are on the Dam Square in the heart of Amsterdam! By car you are within a few minutes on the A10 ring road. In addition, the apartment is perfectly connected to public transport by tram and bus around the corner. In short, comfortable living with all amenities within reach.

- Leasehold is already pre-paid until 15 September 2056
- apartment completely renovated in 2015
- Empty kitchen (not equipped)
- Laminate flooring
- West-facing balcony
- Living room East orientation
- Double glazing throughout the apartment
- CV installation from 2015

 

De informatie is door Oei Housing met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot dit pand is Oei Housing de adviseur van verkoper. Indien u specifieke wensen heeft omtrent het pand, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Maten en tekeningen zijn opgemaakt door de WoningMedia. Foto’s zijn gemaakt door WoningMedia & Oei Housing. Video is gemaakt door Oei Housing.